Webszáj
  VICC KATEGÓRIÁK
  Viccek
  Vicc

  ☺ Napi vicc

  Ez a való világ "Egy politikusnak meg kell tudni mondani, hogy mi fog történni holnap, a következő héten, hónapban vagy évben. És később meg kell tudnia magyarázni, hogy ezek miért nem történtek meg."

  Winston Churchill

  ☺ Legjobb vicc

  Nem akarta bonyolítani Egy főiskolán a hallgatóknak egy olyan mondatot kellett fogalmazniuk, amelyben a "szeretet" és a "szex" szó is előfordul.

  - Egy női hallgató fogalmazása:

  "Amikor két ember mélységesen és szenvedélyesen szereti egymást, és mindkettőjükben megvan az egymás iránti magas fokú és kölcsönös tisztelet, akkor a társadalom morálisan és spirituálisan is támogatja, hogy ez a két személy a fizikai szex mámorában egyesüljön."

  - Egy férfi hallgató munkája:
  "Szeretem a szexet."

  ☺ Ne viccelj!

  Na jó, ha nagyon szeretnéd...
  Írj te is egy jó viccet és feltesszük a legjobbak közé!
   
  Kattints ide
  és küldd el nekünk!

  Köszönjük!

  Katona viccek

  Zsákmány
  Az arab-izraeli háborúban Kohn egy arab géppuskát zsákmányol, és ezért két hét jutalomszabadságot kap. A családtagjai nagy büszkeséggel fogadják, és kérik mesélje el, hogy történt a hőstett.
  - Miféle hőstett? Találtam egy arab katonát, aki szintén szabadságra szeretett volna menni, és
  elcseréltük a géppuskánkat!
  Jó vicc? 4.7 - Értékeld te is!
  Őrnagy úr
  Egy közlegénytől kérdezi az őrnagy:
  - Na, katona, mit csinál maga őrségben, ha egy részeg, négykézlábon közeledő embert lát?
  - Jelentem, az ágyához kísérem az őrnagy urat.
  Jó vicc? 4.7 - Értékeld te is!
  Tábornokok
  A Pentagon elhatározza, hogy három magasrangú és hőstettekben nem szűkölködő tábornokát kitünteti. Ezúttal nem egyszerűen egy újabb éremmel, hanem pénzzel kívánják elismerni érdemeiket.
  Össze is hívják a három, nagy tiszteletben álló tábornokot, majd közlik velük, hogy le fogják mérni a két szabadon választott testrészük közti távolságot. Minden egyes méterért 100 ezer dollár jutalmat kapnak.
  Az első tábornok széttárja karjait és a bal kezének ujjaitól a jobbig lemérik a távolságot. Végül az 170 ezer dollárral elégedetten távozik.
  A második tábornok a lábujjától a feje búbjáig méreti le magát és 180 ezer dollárral hagyja el boldogan a vizsgálótermet.
  A harmadik közli, hogy neki a péniszétől a talpáig végezzék el a mérést. Nagy kacaj kíséri a bejelentést és megpróbálják lebeszélni, mondván hogy kívánhat nagyobbat is, de ő hajthatatlan.
  Végül a mérést végző megkéri, hogy tolja le a nadrágját. Mikor nem találja azt a bizonyos testrészt meglepetten felkiált:
  - De hát ez meg hol a fenébe van?
  Mire a tábornok nyugodtan:
  - Vietnámban.
  Vicces? 4.4 - Értékeld te is!
  Változás
  A honvédségnél az őrmester tanít a honvédoknak a logikáról.
  - Kovács honvéd, álljon fel! - mondja az őrmester.
  - Elmondom magának, mi a logika. Itt van maga. Megszületett, felnőtt, majd meghal, eltemetik. Kinő a sírján egy szál fű, egy tehén arra megy, lelegeli, letesz egy szép nagy lepényt. Én arra megyek, belelépek és azt mondom: Kovács honvéd, maga de megváltozott. Na érti miről van szó?
  - Igen. - mondja Kovács.
  - Akkor mondja vissza! - szólítja fel az őrmester.
  Kovács belekezd:
  - Az őrmester úr megszületett, felnőtt, majd meghal, eltemetik. Kinő a sírján egy szál fű, egy tehén arra megy, lelegeli, letesz egy szép nagy lepényt. Én arra megyek, belelépek és azt mondom: Hej, őrmester úr! Maga semmit sem változott!
  Tetszik? 4.4 - Értékeld te is!
  Ha csörög a telefon
  A kaszárnyában csörög a telefon. A kiskatona felveszi:
  - Melyik barom telefonál már megint?
  - Tudja maga kivel beszél? - kérdezi a telefonban lévő hang.
  - Nem - felel a kiskatona. - Kivel?
  - Kovács ezredessel.
  - Kovács ezredes, és maga tudja, kivel beszél?
  - Nem.
  - Akkor mázlim van - mondja és lecsapja a kagylót.
  Jó vicc? 4.4 - Értékeld te is!
  Kiképzőtábor
  Kedves anya és apa!
  Jól vagyok, remélem, ti is. Mondjátok el Walt bátyámnak, meg Elmer bátyámnak, hogy a Tengerészgyalogság mérföldekkel jobb, mint az öreg Minch-nek dolgozni. Mondjátok meg nekik, hogy csatlakozzanak, amilyen gyorsan csak tudnak, mielőtt minden hely betelik.
  Kicsit ideges voltam eleinte, mert ágyban kellett maradni egészen reggel 6-ig, de már túl vagyok rajta és tetszik, hogy tovább alhatok, mint szoktam.
  Mondjátok meg Waltnak és Elmernek, hogy amit reggeli előtt tenni kell, az nem több, mint rendbe rakni az ágyat, meg kifényesíteni pár dolgot. Nem kell moslékot adni a disznóknak, takarmányt behordani, darát keverni, fát hasogatni, tüzet rakni. Gyakorlatilag semmit se kell csinálni.
  Borotválkozni azt kell, de az se túl rossz, mert van melegvíz.
  A reggeli bőviben van olyanoknak, mint gyümölcslé, gabonapehely, tojás, szalonna, stb., de elég gyenge a normális kaját tekintve, mint pl. krumpli, sonka, sültoldalas, steak, sült padlizsán, sütemény. De mondjátok meg Waltnak és Elmernek, hogy le lehet ülni két városi fiú közé, mivel azok csak kávén élnek. Az ő kajájukkal, meg a sajátunkkal aztán már ki lehet bírni délig, mert akkor újra enni adnak.
  Nem csoda, hogy ezek a városi fiúk nem sokat bírnak gyalogolni. Naponta kimegyünk "erőltetett menetre", ami az őrmesterünk szerint hosszú gyaloglás, hogy megkeményítsen bennünket. Ha úgy gondolja, ám legyen, nem az én dolgom, hogy mást mondjak, de ezek az "erőltetett menetek" kb. olyan hosszúak, mint a postaládánk a farmtól. Aztán persze a városi fiúknak feltöri a bakancs a lábát, és mind teherautón megyünk vissza a laktanyába.
  A vidék szép errefelé, de félelmetesen lapos. Az őrmester egyébként olyan, mint a tanár az iskolában, állandóan kötözködik. A százados olyan, mint az iskolaigazgató. Az őrnagyok és ezredesek csak mászkálnak erre-arra és ráncolják a homlokukat. Egyáltalán nem zavarnak senkit.
  A következőtől biztosan halálra röhögi magát Walt és Elmer bátyám:
  Elkezdtem kapni a kitüntetéseket a lövészeteken, fogalmam sincs, hogy miért. A célpont közepe majdnem akkora mint egy mókus feje, és nem mozog. Ráadásul vissza sem lő, mint nálunk a Higget fiúk. Csak kényelmesen feküdni kell, és eltalálni a fekete kört. Még csak nem is nekünk kell betölteni a töltényeket: kapjuk dobozszám.
  Aztán itt van ez közelharc gyakorlatnak nevezett dolog. Birkózni kell a városi fiúkkal. Nagyon vigyáznom kell velük, mert igen könnyen törnek. Ez egyáltalán nem olyan, mint amikor otthon az öreg bikával birkózunk. Úgy néz ki, hogy én vagyok a legjobb, kivéve Tug Jordant, aki Silver Lake-ből jött. Őt csak egyszer vertem meg. Ugyanakkor vonult be mint én, de én csak 64 kiló és 152 cm magas vagyok, ő meg 136 kiló és 190 cm.
  Bárhogy is, mondjátok el Waltnak és Elmernek, hogy siessenek és jöjjenek, mielőtt más fickók megneszelik ezt a jó helyet!
  Szerető lányotok, Gail
  Tetszik? 4.4 - Értékeld te is!
  Határőrök
  A magyar és az orosz határőr kimegy a határra. A magyar kérdi az orosztól:
  - Kell egy pofon?
  - Da, da!
  Puff, lekever neki egyet.
  Másnap megint kimennek, megkérdezi a magyar:
  - Kell egy pofon?
  - Da, da!
  Puff, lekever neki egy nagyot.
  Harmadnap ugyanez megismétlődik. Ezután az orosz határőr megy a parancsnokságra:
  - Parancsnok úr, a magyar határőr minden nap kérdez tőlem valamit, én mondom, hogy igen, és kapok egy nagy pofont. Mit csináljak?
  - Mondja, hogy ne, akkor hátha nem kap!
  Negyedik nap is kimennek a határra, a magyar kérdi az orosztól:
  - Hát még mindig nem volt elég?!
  Az orosz:
  - Nyet, nyet!
  Vicces? 4.4 - Értékeld te is!

  A legjobb katona viccek és jó poénok egy helyen - Webszáj - A legviccesebb website!